Kéthónapos ál-Habony gorombaságon akadt ki a DK

Habony Árpád
Budapest, 2013. május 30. Habony Árpád a Századvég Alapítvány, a Széll Kálmán Alapítvány és a Heti Válasz Kiadó A magyar modell az átalakuló Európában című közös konferenciáján, a budapesti Larus Rendezvényközpontban 2013. május 30-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Komolyan vette a Demokratikus Koalíció csepeli képviselője azt, a csepelieket becsmérlő kijelentést, amely Habony Árpád kamu Facebook oldalán jelent meg - még két hónappal ezelőtt. Utána próbálták eltüntetni a kínos baki nyomait.
Vágólapra másolva!

Bár igyekezett, nem tudta eltüntetni a Demokratikus Kaolíció (DK) annak a bakinak a nyomait, amit csepeli képviselőjük, Borka-Szász Tamás okozott azzal, hogy egy kéthónapos ál-Habony beszóláson háborodott fel.

Kamu profilt vett komolyan

Mentségére szóljon, hogy nem ő volt az egyetlen, de a csepeli DK-s politikus ráadásul két hónap késéssel vette véresen komolyan Habony Árpád "vállalkozó" láthatóan nem valódi Facebook profilján tett ál-bejegyzését.

Ő az igazi Habony Árpád, ám a Facebook-profil nem az övé Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Pedig gyanús lehetett volna, hogy a magát nem köszszereplőnek tekintő, a nyilvánosságot amúgy is kínosan kerülő tanácsadó aktívan Facebookol, ahogy az is gyanús, hogy az ál-Habony szerényen úgy mutatja be magát, mint Magyarország 4. legbefolyásosabb személye.

Ha ez még mind nem győzte volna meg a DK-s politikust, érdemes kicsit körülnézni az oldalon és a hozzászólások között. Szembetűnő például, hogy egy ugyancsak ál-Simicska kommentelte az ál-Habonynak, hogy "Te geci!"

Beszólt a csepelieknek

A DK politikusa amúgy arra reagált, hogy még február 18-án megjelent Habony-képhez február 20-án egy kommentelő otromba hozzászólást fűzött, mire a csepeli férfinek az ál-Habony hasonló stílusban szólt vissza.

Azt írta, "Nem csodálkozok a hozzáállásán. Az hogy Ön csepeli nekem mindent elárul Önről. Ha legközelebb is szavazna, inkább menjen a kocsmába, mert az mszpre leadott szavazata csak a kukába megy."

Utólag eltüntették

A kamuprofilra két hónapos késéssel reagált a DK-s politikus, ám miután a bakiról a Hir24 beszámolt, a DK honlapjáról eltűnt csepeli képviselőjük nyilatkozata.

A DK honlapján a közleménynek csak a hűlt helye van Forrás: Origo

A közlemény helyett hibaüzenetet látni, viszont a böngésző címsorában továbbra is jól látszik, mi volt ott: "http://web.dkp.hu/kozlemeny-nyilvanos-bocsanatkerest-varunk-habony-arpadtol/"

Csakhogy Borka-Szász Tamás az MTI-nek is elküldte felháborodott közleményét, az MTI közleményeket közlő oldalán pedig még mindig elérhető a szöveg. Eszerint Borka-Szász Tamás bocsánatkérést vár:

A DK politikusának közleményét az MTI OS megőrizte Forrás: Origo