Vasárnapi vásárlásra buzdít a fideszes polgármester

Vasárnap is pörög az újpesti Piac Placc
Vágólapra másolva!
Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a folyamatos akciókra és a vasárnapi nyitva tartásra is felhívja a figyelmét közösségi oldala követőinek.
Vágólapra másolva!

Az Újpesti Önkormányzat március elején döntött a piac rendjének módosításáról, hogy március 15-e, a kötelező zárva tartás után is kinyithassanak. A szombati napokon népszerű bolhapiacot is kétnapossá tették, így a hús és a zöldség mellé használt holmikat is vásárolhatnak az érdeklődők.

Wintermantel Zsolt polgármester élen jár az új piaci rend népszerűsítésében, saját Facebook-oldalán is arra buzdítja a kerületieket, hogy menjenek a piacra vásárolni.

Vasárnap is pörög az újpesti Piac Placc Forrás: Origo

A kerület első embere saját honlapján is dícsérte már a bolhapiacot, amivel szemben ellenérzései voltak az induláskor, de mára úgy értékeli, hogy a közösségi élet fontos része lett a Piac Placc, ami szombat mellett már vasárnap is várja az újpestieket.

Olvasóink jelzése alapján elkészítettük a vasárnap is nyitva lévő boltok listáját. Kerüljön fel a térképre! Továbbra is várjuk azoknak a boltoknak a jelentkezését, amelyek ki tudnak nyitni vasárnap március 15. után is. A jelentkezéshez kattintson ide! ha bármilyen hibát talál a térképen, kérjük, írjon a [email protected].