Tarsoly Csaba is gecizett

Szöllősi György beszél díjátadás díjátadó díszvacsora Foglalkozás FOTÓ ÁLTALÁNOS főszerkesztő SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY újságíró Budapest, 2015. március 25.
Szöllősi György főszerkesztő a FourFourTwo futballmagazin magyar kiadásának 5. évfordulója alka
Budapest, 2015. március 25. Szöllősi György főszerkesztő a FourFourTwo futballmagazin magyar kiadásának 5. évfordulója alkalmából rendezett díszvacsorán és díjátadón a II. kerületi Symbol Budapest Rendezvényházban 2015. március 25-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Puskás Akadémiához tartozó Puskás Intézet jelenlegi igazgatója meglepő, és kendőzetlenül őszinte vallomást tett közzé Facebook-profilján. Ebben arról ír, hogy a Quaestor-vezér nem volt éppen úriember. 
Vágólapra másolva!

Szöllősi György ezt írja: "...Odaült a győri stadion hangosbemondó mikrofonjához, és elkezdte szidni a partjelzőt, aki szerinte nem intette a lest. A második egy személyes találkozás, amikor az egyik játékosáról írott cikkem után így köszöntött, midőn az MLSZ székházában véletlenül összefutottunk, életemben először (egyedül őt tartotta érdemesnek az előző és a mostani garnitúra is, hogy tagja legyen az MLSZ elnökségének):

miket írogatsz b...meg?

Szöllősi György Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az igazgató így folytatja: "Később más hangnemet ütött meg velem, akkor meg egyszerűen becsapott. De mindebben semmi kirívó nincs, a hazai klubtulajdonosok jelentős részével hasonló tapasztalataim vannak, sőt, ő legalább nem ragadtatta magát tettlegességre, szemben több kollégájával."

Nem kedvelte Pinyőt

"Egyáltalán nem érzek elégtételt, el vagyok keseredve. Amúgy az esztergomi érsektől kapott díszes oklevéllel is találkoztam az irodájában, de talán a százmilliárdnál is nagyobb bűne, hogy újra felkarolta, az egyszer már megbukott Pintér Attilát. Az egyetlen remény, ha Pinyő a szégyenletes mértékű végkielégítését QUAESTOR-papírokba fektette" - írja Szöllősi György.

Szöllősi György a bejegyzéséhez egy fotót is társított, amelyen éppen elvezetik a Quaestor vezérigazgatóját.