Deutsch beszólt Illés Zoltánnak

Deutsch Tamás, Fidesz, internet, internetkon
Vágólapra másolva!
Hol marad a mai Illés Megvilágosult Jófideszes Zoltán-interjú – kérdezte @dajcstomi, azaz Deutsch Tamás Facebook-posztjában a volt környezetügyi államtitkártól.
Vágólapra másolva!

Ironikus Facebook-üzenetben szólt be Deutsch Tamás Illés Zoltánnnak. A @dajcstomi nicknéven író miniszterelnöki biztos, mostanában a nemzeti internetes konzultáció szervezésén dolgozik, egy újabb Illés-megszólalást várna: "Hol marad a mai Illés Politikailag Rettenetesen Megvilágosodott Jófideszes Zoltán interjú?" – kérdezte pénteki bejegyzésében.

Deutsch Tamás az internetkonzultációt bemutató sajtóeseményen. A Facebook-on @dajcstomiként posztol Fotó: Polyák Attila - Origo

Umával is kipróbálná

Deutsch Tamás egyébként nem csak Illés Zoltán után érdeklődik: a Cink őt és Uma Thurmant összeboronáló animgifjére sokértelműen azt üzente a Twitteren: "Vele talán kipróbálnám :-)"

Illés szekerén

Illés Zoltán az utóbbi időszakban több, a Fideszt bíráló nyilatkozatot, interjút is adott: a Népszavának azt mondta, szerinte Veszprém után Tapolcán is meg fog bukni a kormánypárt, az Origónak pedig a napelemadót kritizálta, és a kabinet szerinte passzív környezetvédelmi politikájáról beszélt.