Kalapáccsal verte szét az alvó lány fejét

Vágólapra másolva!
Jogerősen is húsz év fegyházra ítélte a bíróság azt a 24 éves nagybajomi nőt, aki még 2013-ban egy kalapáccsal agyonverte élettársa alvó testvérét. Pénzért ölt, ötvenezer forintot zsákmányolt.  
Vágólapra másolva!

A nő egy ideig külföldön dolgozott, majd 2013 nyarán Nagybajomba költözött egy férfihez. Ezen a telken volt a férfi szüleinek a háza is, ahol a lánytestvére lakott.

A nő nem dolgozott, így pénze sem volt, az élettársa tartotta el.

Megtudta a PIN kódot

A férfi lánytestvére 2013 novemberében vett egy új mobiltelefont, a régit pedig odaadta a nőnek, de nem törölt belőle minden adatot, így a bankkártyájának PIN kódját sem.

Néhány nap múlva a lánytestvér éjszakai műszakja után hazament, és megreggelizett a nővel, majd lefeküdt aludni. Az élettársa napközben dolgozott, a lány szülei pedig vásárolni mentek.

Kalapáccsal ütött

A nő ezt használta ki. Fogott egy kalapácsot, bement az alvó lány szobájába, és a kalapáccsal többször, nagy erővel fejbe verte. A lány azonnal meghalt.

A gyilkos a holttestet az ágyneműtartóba rejtette, a kalapácsot pedig lemosta, és visszavitte a garázsba.

Húsz év fegyház

A lány pénztárcájából kivett 500 forintot, bankkártyájával pedig 50 ezer forintot vett fel. Az időközben hazaérkező szülőknek azt mondta, hogy a lány elköltözött, ne is keressék, és a szobájába se menjenek be. A holttestet azonban még aznap megtalálták.

A Pécsi Ítélőtábla a nőt már jogerősen 20 év fegyházra ítélte.