Elfogták a tatabányai lövöldözőt

Vágólapra másolva!
A rendőrség szűkszavú közleményben tudatta: elfogták a 33 éves E. Krisztiánt, akit több emberen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítanak.Szombat este történt lövöldözés az M1-es tatabányai kihajtójánál. A rendőrségi helyszínelésről az Origo egyik olvasója küldött képet, amiért 10.000 forintos ClickShop kedvezménykuponnal jutalmazzuk
Vágólapra másolva!

Ahogy arról beszámoltunk, Tatabányán egy férfi lőfegyverrel megsebesített három embert szombaton este az M1-es autópálya Tatabánya-Újvárosi lehajtójánál lévő gyorsétteremnél. Mindhárom férfit könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

Forrás: FE

A lövések leadása után a kocsiját a helyszínen hagyva, gyalog menekült el az elkövető. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a 33 E. Krisztián ellen, akit vasárnap hajnalban el is fogtak. Az MTI úgy tudja, hogy Kisbéren, egy indulásra váró autóbuszról szedték le a férfit.

Küldjön Ön is fotót vagy videót a szerkesztőségünkbe! Ha a felvételeit felhasználjuk, akkor 10.000 forintos ClickShop kedvezménykuponnal ajándékozzuk meg. További részleteket itt olvashat!