Lefújták Áder János programját

Vágólapra másolva!
A várható rossz időjárás miatt elmarad a szerda délelőttre, a rákoskeresztúri Új Köztemető 301-es parcellájánál tervezett megemlékezés. Áder János államfő fővárosi és határon túli diákokkal helyezett volna el virágokat a mártírok sírjainál - közölte a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatal.
Vágólapra másolva!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése holnap délelőtt Budapest térségében „extrém időjárás” várható. Ezért az október 22-én 10 órára meghirdetett megemlékezés a Rákoskeresztúri Újköztemetőben elmarad. A tervezett program szerint közel ezer fővárosi és határon túli középiskolást és egyetemistát vártak a rendezvényre. „A szervezők a fiatalok testi épségének és egészégének megóvását szem előtt tartva hozták meg a döntést” - írták az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Az ünnepségsorozat további rendezvényeit a terveknek megfelelően bonyolítják le. Szerda délután 15 órakor a Budapesti Műszaki Egyetemen megemlékezést és a történelmi évfolyamok találkozóját tartják, majd fáklyás felvonulással folytatódnak a programok - tették hozzá.