Időjárásfüggő Falus Ferenc programismertetése

Falus Ferenc SZEMÉLY TÁRGY MŰSZAKI ESZKÖZ kivetítő MOZOG mutat mikrofon SZELLEMI TEVÉKENYSÉG beszél Budapest, 2010. január 7.
Falus Ferenc országos tiszti főorvos sajtótájékoztatót tart az ÁNTSZ Tiszti Főorvosi Hivatalában, ahol bejelentette, hogy ugyan n
Budapest, 2010. január 7. Falus Ferenc országos tiszti főorvos sajtótájékoztatót tart az ÁNTSZ Tiszti Főorvosi Hivatalában, ahol bejelentette, hogy ugyan nem éri el a megbetegedések száma a járványküszöböt, lecsengőben van az első járványhullám, de január-februárban és áprilisban ismét megbetegedések számának növekedésére kell számítani. A lakosságnak eddig 26-30 százalékát oltották be. MTI Fotó: Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Falus Ferenc főpolgármesterré választása esetén támogatni fogja azokat a kiegészítő oktatási rendszereket, amelyek ellensúlyozhatják az iskolai képzés hiányait, és segíteni kívánja a tehetségek előrejutását.
Vágólapra másolva!

Az MSZP, az Együtt–PM és a DK közös főpolgármester-jelöltje hétfőn, a VII. kerületben, az egykori Janikovszky Éva Általános Iskola és Gimnázium épülete előtt beszélt újságíróknak. Szerinte a jelenlegi kormányzat nem törődik sem az elvégzett beruházásokkal, sem azzal, hogy melyik iskolában jó az oktatási rendszer. "Azzal törődik, hogy bezárja azt, ami nem tőle függ, amit nem ő csinál, ami jól működik, amit nem tud befolyásolni" – tette hozzá. Segíteni kívánja a pedagógusok munkáját, és azt is, hogy a diákok képességei közti különbségeket ellensúlyozni tudják. Azt is ellenőrizni fogja, hogy az iskolák támogatására rendelkezésre álló fővárosi források megfelelően hasznosulnak-e – hangsúlyozta.

Falus Ferenc Forrás: MTI/Kovács Attila

Falus Ferenc arról is beszámolt, hogy a programját pénteken fogja ismertetni, "ha az időjárás is engedi". Közölte azt is: már rendelkezik a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ötezer ajánlással, de tovább gyűjt még, mert szeretné megismerni támogatóit.