Testnevelésórán halt meg a 17 éves diák

Vágólapra másolva!
A fiú kosárlabdázás közben lett rosszul egy kiskunfélegyházi iskolában, a mentők sem tudták újraéleszteni. A hirtelen haláleset okát közigazgatási eljárásban vizsgálja a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Testnevelésóra közben halt meg szerdán egy fiú Kiskunfélegyházán a Közgazdasági Szakközépiskolában - írja a Baon.hu. Ágoston Tibor, a kiskunfélegyházi Összevont Középiskolák főigazgatója a lapnak elmondta, a 11. osztályos fiú az előzetes információk alapján hirtelen szívmegállásban halt meg.

A kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakközépiskola diákja szerdán délelőtt testnevelés órán lett rosszul. Kosárlabdázás közben esett össze, a testnevelő tanár azonnal megkezdte az újraélesztést és rögtön értesítették a mentőket. Megérkezésükig két tanár küzdött a fiú életéért. "A mentők gyors - gyógyszeres, illetve elektromos - beavatkozása ellenére sem sikerült Andrást újraéleszteni. - Több mint fél óráig küzdöttek az életéért" - mondta az igazgató.

A hirtelen haláleset okát közigazgatási eljárásban vizsgálja a rendőrség. Az eset után a diákokat hazaküldték, de csütörtökön már folytatódik a tanítás. Az iskola pszichológusa segíti a diákokat és a tanárokat a történtek feldolgozásában. A diákok az iskola előtt és az intézmény megemlékezési oltáránál egymás után gyújtják a gyertyákat.