Szórólapozónak adta ki magát a merénylő

Vágólapra másolva!
Szórólapozónak adta ki magát az a férfi, aki hétfőn több lövéssel megsebesített egy kocsijában ülő férfit Budapesten. Az elkövető azért tűnt fel a XVII. kerületi III. utca környékén élőknek, mert egyesével dobált lejárt szórólapokat a postaládákba. A nyomravezetőnek egymillió forintot ajánlott a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Egy magát szórólapterjesztőnek kiadó férfit keres a rendőrség a hétfői budapesti lövöldözés ügyében - közölte a BRFK szombaton. Hétfőn reggel egy ismeretlen elkövető a XVII. kerületi III. utca egyik lakóháza előtt több lövést adott le az autójában ülő Sáska Lászlóra, a Fortus Rt. elnök-vezérigazgatójára, akit életveszélyes állapotban szállították kórházba. A BRFK sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a bűncselekmény elkövetésekor szemtanúk egy általuk nem ismert férfit láttak a helyszínről elsietni.

Az ismeretlen személyazonosságú férfi 25-30 év körüli, 165 centiméter magas, zömök testalkatú, sima, kerek arcú, sötétkék színű nadrágot, sötétkék színű, orkán anyagból készült kabátot és sötétkék színű baseballsapkát viselt, a kezében vagy a hátán egy táska volt - mondta a BRFK sajtóügyeletese. Unger Pál elmondta: a férfi magát szórólapterjesztőnek kiadva sétálgatott az utcában és a házak kerítésén elhelyezett postaládákba szórólapokat rakott. Az egyik szemtanúnak azért tűnt fel, mert egyesével dobálta a már lejárt lapokat a postaládákba. A nyomravezetőnek egymillió forint díjat ajánlott fel a BRFK.