Több millió forintos esküvőn vette magát feleségül egy nő

Vágólapra másolva!
A Los Angeles-ben élő Danni, a testpozitív mozgalom egyik influenszere azzal hívta fel magára és közösségére a figyelmet, hogy egy hatalmas lagzi keretében önmagának mondta ki a boldogító igent "az oltár előtt", a szokásos fogadalmakat pedig a tükörképének tette.
Vágólapra másolva!

A Los Angelesben élő Danni annyira meg van elégedve önmagával, és annyira szerelmes saját magába, hogy úgy döntött több ezer dollárt sem sajnál arra, hogy feleségül vegye önmagát. A nő a testpozitív mozgalom élharcosa, aminek a tagjai azért küzdenek, hogy mindenki fogadja el magát olyannak, amilyen, javuljon az önmagukba vetett hitünk, az önértékelésünk, és a testünkkel való elégedettségünk. 

image

Az influenszer több szempontból is hagyományosnak mondható esküvő főszereplője volt: menyasszonyi ruhába bújt, volt csokra, a lagzira meghívta a rokonait és a barátait is. A házassági fogadalmakat az oltár előtt azonban tükörképének mondta el, és csak egyetlen karikagyűrűre volt szüksége. 

Danni egészen kicsi kora óta arról álmodott, hogy magát vegye feleségül, sosem szeretett volna férfinak örök hűséget fogadni. A Youtube-on futó Love Don't Judge című műsorban mesélt magáról, ahol azt mondta, hogy az esküvőknek mindig a menyasszonyról kell hogy szóljanak. 

A floridai születésű nő, aki 4000 dollárt költött a saját esküvőjére, ragaszkodik ahhoz, hogy nem nárcisztikus, csupán magabiztos - annak ellenére is, hogy sokan kritizálják. A lány az esküvője előtt indult el az önszeretet útján, olyan fontos döntéseket hozott meg, amikkel jelentősen javítani tudott a közérzetén, leszokott az alkoholról, és pszichológushoz kezdett járni, és egyre jobban elmélyedt önmaga megismerésében is. Habár még a koronavírus világjárvány előtt szerette volna megtartani az esküvőjét, de erre 2022-ig várnia kellett. 

Az esküvői szertartás nagyon érzelemdús volt, a menyasszonyt az unokaöccse kísérte az oltárhoz, ahol egy tükör segítségével mondhatta el a fogadalmakat saját magának, majd a tükörképével váltott szerelmes csókot. Támogató családja és barátai együtt ünnepeltek vele. 

A lagziról készült videót utóbb az internetre is feltöltötte, ahol rengeteg kritikát kapott. Sokan azzal vádolták, hogy nárcisztikus, és csak azért házasodott össze saját magával, mert más úgysem venné el őt. A lány azonban nem foglalkozik a negatív véleményekkel, most arra összpontosít, hogy szeresse önmagát, és azt sem tartja kizártnak, hogy majd egyszer igazi társra is lel.

 

Forrás: Mirror