Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megdöbbentő titkokat rejt egy eladó, unalmasnak tűnő ház

Morpeth, Northumberland
Morpeth, Northumberland
Vágólapra másolva!
695.000 fontért (mintegy 315 millió forintért) felkerült az ingatlanpiacra egy kívülről teljesen unalmasnak tűnő ház, aminek a belső tere megdöbbentő titkokat rejt. 
Vágólapra másolva!

Morpeth, Northumberland városában található az a ház, ami kívülről egy szerény és átlagos háznak tűnik, belül azonban hihetetlen titkokat rejt. A rejtély megoldása pedig arra vár, aki 695.000 fontért megvásárolja majd.

Morpeth, Northumberland Forrás: Wikipedia

Mivel a ház egy sziklára épült, az utca felől úgy tűnhet, mintha egyszintes lenne, de valójában egy háromszintes kúriáról van szó, amiben öt hálószoba, három fürdőszoba, terasz és három parkosított kert van. A birtokhoz egy kőhíd és egy saját patak is tartozik.

image

A boltíves üvegtető alatt egy bárral és biliárdasztallal felszerelt "férfi barlang", a földszinten egy zeneszoba és egy otthoni iroda található. A nappaliban a meleget a futurisztikus, piramis alakú sarokkandalló biztosítja.

image

A középső emeleten egy házimozi szoba, két kétágyas hálószoba és fürdőszoba van, kilátással a déli fekvésű kertre. A ház jelenlegi tulajdonosai modern stílusban újították fel a belső tereket.

image

Ez a birtok egy paradicsom a szabadtéri programok szerelmesei számára, a méretes, parkosított kertek körülveszik az házat, hatalmas teret biztosítva a családi szórakozáshoz vagy a pihenéshez.

image

Forrás: Mirror, Sun online, Express

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez