Légiutaskísérők elárulták, miket lopnak az utasok leginkább a repülőkről

Emirates luxus
BERLIN - JUNE 09: Visitors walk by a stewardess at the bar in the first class section of an Emirates Airbus A380 at the ILA Berlin Air Show on June 9, 2010 in Berlin, Germany. Emirates announced the day before that it will increase its order for the A380 to a total of 90 aircraft. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Annak dacára, hogy nem lenne szabad, mégis sokan távoznak a fedélzetről szuvenírekkel egy-egy repülős utazás után. Sőt vannak olyan tárgyak a repülőkön, amiket kifejezetten szívesen lopnak el az utasok. Légiutaskísérők most elárulták, hogy mik tűnnek el leggyakrabban a gépekről.
Vágólapra másolva!

Joyce K. egy amerikai légitársaságnál dolgozott, és az egyik közösségi médiaplatformon mesélte el tapasztalatait. Sok utast látott, akik a fedélzetről távozás előtt gyorsan magukhoz vettek egyet a vészhelyzet esetére tárolt mentőmellényből. De

vannak még más tárgyak is, amiket szívesen ellopnak – különösen az első osztályról –, például a párnák és a takarók,

- írja a Roadster.

Illusztráció Forrás: Getty Images/Sean Gallup

Sőt az étkezéshez használt eszközök sincsenek biztonságban, a mutatós só- és borsszórókat például a Virgin Atlantic járatain a leggyakrabban ellopott tárgyak közé sorolják.