Így lett multimilliomos egy koldusszegény, 90 centi magas férfi

címlapi, embeddel,
Vágólapra másolva!
Milliomos és több mint 8 millió követője van a közösségi médiában, járja a világot, és sztárokkal barátkozik a tádzsik Abdu Rozik. Mindezt annak ellenére, hogy rengeteg hendikeppel küzd.
Vágólapra másolva!

Pedig az élete korántsem indult könnyen. A szegénység sújtotta Tádzsikisztánban született és angolkóros lett, amit a tápanyagok és vitaminok hiánya okozott.

Hatéves korában megállt a növekedésben, így mindössze 90 centi magas 20 évesen.

Nem tud anyanyelvén sem írni, sem olvasni, mivel kilenc éves korában otthagyta az iskolát az osztálytársai és tanárai zaklatása miatt.

"Nehéz volt számomra. Mindnyájan rajtam nevettek" - nyilatkozta Abdu Rozik.

Abdut az éneklés indította el a reflektorfény felé - írja a The Sun.

"Amikor kicsi voltam, szerettem énekelni. A faluban énekeltem, az emberek pedig pénzt adtak nekem" - emlékezett vissza a kezdetekre a fiú, akinek sikerült annyi pénzt gyűjtenie, hogy mobiltelefont vásároljon, és regisztráljon az Instagramra.

Mára 8,4 millió követője van és Dubajba költözött, és ott megtanult angolul. Az éneklés mellett nemrég kezdett el DJ-zni, és tavaly szerepelt a Big Brother indiai változatában - teszi hozzá a Bors. Abdu azóta hírnevének és vagyonának köszönhetően egy hét hálószobás otthont vehetett családjának Tádzsikisztánban.