Hatalmas botrány: spermát tartalmazó palackos vizet szolgáltak fel egy luxushotelben

Különleges és olcsó édesítő? Kóstoltad már a spermás kávét?
Vágólapra másolva!
Egy amerikai házaspár beperelte a Ritz-Carlton szállodaláncot, miután olyan palackos vizet szolgáltak fel nekik, amely állításuk szerint az egyik alkalmazott spermáját tartalmazta.
Vágólapra másolva!

Az álnéven, Jane és John Doe-nak nevezett vendégek azt állítják, hogy „a szálloda hanyagságának következményeként szexuálisan bántalmazták és kizsákmányolták őket", valamint rémületet okozott számukra és traumatizálta őket a Ritz-Carlton Half Moon Bayben való tartózkodásuk.

A Kalifornia államban benyújtott kereset szerint a házaspár nőtagja rendelt egy palack vizet a recepcióról, egy férfi alkalmazott pedig teljesítette a rendelést.

"Jane Doe" számára úgy tűnt, minden rendben van, és nyugodtan elaludt, mivel korábban a szállodában pontosan olyan színvonalas kiszolgálásban volt része, amilyen a világ egyik legismertebb luxusszálloda-márkájától elvárható.

Az éjszaka közepén elment egy korty vízért, de az ital állaga furcsa volt. Úgy érezte, hogy sperma keveredhetett bele.

Felébresztette a férjét, és felvették a kapcsolatot a szálloda vezetésével, majd a rendőrséggel.

A szálloda elküldte a vizet laboratóriumi tesztelésre, majd két hónappal a tartózkodásuk után a Ritz-Carlton képviselője telefonon megerősítette a házaspár számára, hogy a víz valóban spermát tartalmazott. Kárpótlásként felajánlottak nekik néhány ingyenes bónuszt, ám az eset után ők ezt korántsem tartották kielégítő megoldásnak.

Igazi luxushotel a Ritz-Carlton Half Moon Bay Kaliforniában Forrás: Shutterstock/Tangent Imagez

Sérelmezték azt is, hogy a hotel részéről nem nevezték meg azt az alkalmazottat, aki felelőssé tehető a példátlan esetért.

A perirat alapján a szálloda nem adta át a "szennyezett vizes palackot" a rendőrségnek DNS-teszt elvégzésére – így nem tudták beazonosítani a szexuális bűnelkövetőt.

Ügyvédjük állítása szerint a bűncselekmény mögött álló alkalmazott így beazonosítatlan marad. Hasonló módon akár több más vendégnek is okozhatott már ilyen kellemetlenséget.

Jane Doe az esetet követően rendszeresen vírusteszteket végzett, mert nem tudhatta, nem kapott-e el valamilyen szexuális úton terjedő fertőzést - írja a Mirror.

John Doe-t pedig saját állítása szerint frusztrálta az érzés, hogy nem tudta megvédeni feleségét a szexuális zaklatástól. A történtek negatívan befolyásolták a nemi életüket és a kapcsolatuk érzelmi állapotát.

A Mirror US felvette a kapcsolatot a Ritz-Carlton Half Moon Bayjel, hogy kifejtsék álláspontjukat az esettel kapcsolatban, de még nem kaptak választ.

(Címlapi képünk illusztráció!)