Brutális lövöldözés volt egy KFC gyorsétteremnél

Lövöldözés az Egyesült Államokban, Smithsburg, 2022. június 10. Columbia Machine vállalat fröccsöntőüzem,  3 dead in shooting in US state of Maryland Maryland,shooting,Smithsburg Horizontal
MARYLAND, USA - JUNE 09: Three people were killed and multiple wounded, including a police officer, during a “mass shooting� at a factory in Maryland on June 9, 2022, in Smithsburg Maryland.Three people are dead and three others are injured including the suspect and a Maryland State Police trooper after a mass shooting at a manufacturing company north of Smithsburg Maryland. Yasin Ozturk / Anadolu Agency (Photo by Yasin Ozturk / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Vádat emeltek egy 16 éves fiú ellen, akit azzal vádolnak, hogy egy KFC autós étteremben lövöldözött egy járműre, majd megpróbált elbújni az étteremben - közölte Pittsfield Township rendőrsége.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban szombaton helyi idő szerint 18:17 körül hívták ki a rendőrséget egy KFC étteremhez, mert valaki a helyszínen fegyverrel lövöldözött. Az egyik szemtanú elmondta, hogy látta, ahogy a gyanúsított többször rálőtt egy autóra, majd az étterembe belsejébe menekült.

Négy-öt lövést hallottak a környéken.

Illusztráció Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Yasin Ozturk

Az Mlive beszámolója szerint a jármű defektes kerekkel hagyta el a helyszínt, a fiatalkorút pedig a KFC-ben elfogták. A lövöldözés során nem történt sérülés. A rendőrség úgy véli, hogy a tizenéves gyanúsított és a célszemély valószínűleg ismerik egymást.

(Cikkünk kiemelt képe illusztráció!)