Ezeket a holmikat érdemes elkerülni a hotelszobákban

hotel kulcs átadás recepció hotelvendég
Kiderült melyik hotelt szerették legjobban a vendégek - illusztráció
Vágólapra másolva!
A szállodai szobákat egy évben rengeteg különböző ember használja, akik közül nem mindenki tartja be a rá vonatkozó szabályokat. Az egykor szállodaigazgatóként dolgozó Melissa Hanks, elárulta, hogy mit ajánlott elkerülni a nyaralás alatt.
Vágólapra másolva!

Melissa Hanks korábban szállodákat vezetett, és az így szerzett tapasztalatának köszönhetően egy TikTok videóban elárulta, hogy a hotelszobákban lévő tárgyak közül melyeket érdemes elkerülni. Az egykori szállodaigazgató a pár másodperces felvételben azt tanácsolja a nézőknek, hogy ne használják a szálláson található – könnyen nyitható – piperecikk-pumpákat. Ennek hátterében az áll, hogy a zuhanyzóban elhelyezett újratölthető samponos és kondicionálós flakonok tetejét lecsavarhatják a rosszindulatú vendégek, akik szinte bármit beletölthetnek utána – mondja Melissa Hanks.

Ugyanakkor vannak olyan piperecikk-pumpák is, melyeket nehezebb "meghekkelni". Ezeknek a tetejét nem lehet könnyen leszedni.

Illusztráció Forrás: shutterstock

A videót már több mint 1,7 millióan látták, aminek hatására számos szállodai alkalmazott is megosztotta a nézőkkel a tapasztalatait. Voltak, akik a szobákban található üvegpoharaknak, valamint a jégvödröknek a használatát nem ajánlották, mivel szerintük sokan olyan dolgokra használják ezeket, amire gondolni sem lehet.