Gyönyörű bombázóval él együtt a szoftverguruból lett idős amerikai milliárdos

Nikita Kahn, Irina Osipova, modell, Larry Ellison
MALIBU, CA - SEPTEMBER 09: Blogger Nikita Kahn and Larry Ellison attend NK Her Lifestyle Launch - NKherlifestyle.com on September 9, 2016 in Malibu, California. Lily Lawrence/Getty Images for NK Her Lifestyle /AFP (Photo by Lily Lawrence / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A világ egyik leggazdagabb emberének számító Larry Ellison egy gyönyörű, ukrán származású modellel él együtt már több mint tíz éve.
Vágólapra másolva!

A 78 éves Larry Ellison az üzleti szoftvermegoldásokat kínáló Oracle Corporation tulajdonosa, akinek a vagyonát 102 milliárd dollárra becsülik, és ezzel ő a világ hatodik leggazdagabb embere - írja a Promotions.hu.

Az üzletember - vélhetően plasztikai műtéteknek köszönhetően - úgy néz ki, mintha csupán a negyvenes éveit taposná. Nála ténylegesen is évtizedekkel fiatalabb a barátnője.

Az ukrán származású modell-filmproducer Nikita Kahn meglehetősen titokzatos nő.

Nikita Kahn és Larry Ellison Malibuban Forrás: Getty Images via AFP/Lily Lawrence

Bizonyos források szerint 1991-ben született, az éppen széthullófélben lévő Szovjetunióban, de már az Egyesült Államokban csinált karriert.

A harmincas évei elején járó, dögös bombázó maga sincs híján a pénznek, hiszen a közelmúltban például 14 millió dollárt fizetett ki két szomszédos luxuslakásért egy Los Angeles-i toronyházban, ahol olyan lakótársak közé került, mint az énekesnő Rihanna, vagy a színész Matthew Perry.

A vonzó Nikita Kahn eredetileg az Irina Osipova nevet viselte. Nem kifejezetten „aranyásó" típus, hiszen 2010 óta tart ki dúsgazdag párja oldalán, vagyis már 18 éves kora óta.