Közel 30 millió forintért kelt el egy bontatlan Vissza a jövőbe első kiadású VHS-kazetta

VHS videókazetták: közel 40 évig jelentették az otthoni videózást
Vágólapra másolva!
A Promotions.hu számolt be róla, hogy forintra átszámítva, 28,5 milliós összegért kelt el egy bontatlan Vissza a jövőbe videókazetta.
Vágólapra másolva!

Az 1985-ös Vissza a jövőbe című film minden idők egyik legnépszerűbb alkotása, amelyben Marty McFly (Michael J. Fox) időutazáson vesz részt Doki (Christopher Lloyd) időgépével azért, hogy kijavítsa a múltbéli hibákat, és egy szebb jövőt adjon a szeretteinek.

Az 1985-ös Vissza a jövőbe című film egyik jelenete Forrás: FilmPublicityArchive/United Archives via Getty Images/FilmPublicityArchive/Filmpublicityarchive

A film elé sokan még a mai napig is szívesen leülnek, azonban azt kevesen gondolták volna, hogy egy texasi VHS-aukción valaki 750 ezer dollárt, vagyis nagyjából 28,5 millió forintot fizet majd ki a klasszikus egy első kiadású, szinte makulátlan videókazettájáért.

Az egykor a három részes filmben szereplő Tom Wilson tulajdonában lévő darab még az alábbi személyes üzenetet is tartalmazta:

A VHS videókazetták közel 40 évig jelentették az otthoni videózást Forrás: Shutterstock

Érdekesség, hogy az árverésen a Vissza a jövőbe-trilógia másik két részét is meg lehetett vásárolni, de azok „csupán" nagyjából 5-6 millió forintnak megfelelő dollárért keltek el.