Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rangos nemzetközi elismerést kapott az OTP Bank

OTP, OTP Bank, OTP Bank Nyrt., Országos Takarékpénztár, OTP logó, OTP bankfiók, bankfiók, bank, bank fiók
Vágólapra másolva!
Az OTP Bank érdemelte ki a Global Finance magazin SME Bank Award 2022 elismerését mind a régióban, mind a magyar piacon.
Vágólapra másolva!

A mértékadó, New York-i székhelyű idén első alkalommal értékelte a kis- és közepes vállalkozásokat legjobban kiszolgáló pénzintézeteket. A lap indoklása szerint a koronavírus-járvány ezeket a társaságokat érintette legérzékenyebben, valamint több országban is fontos szerepet játszanak a gazdasági újranyitásban. A díj azokat a hitelintézeteket ismeri el, akik felismerték a szegmens jelentőségét és kiemelt figyelmet fordítanak a kkv-k kiszolgálására.

A kelet-közép-európai régióban, ezen belül Magyarországon idén az OTP Bank kapta az SME Bank Award 2022 elismerést.

Az értékeléskor a Global Finance szerkesztői a bankok által szolgáltatott információk mellett figyelembe vettek független kutatásokat is, továbbá iparági bennfentesek, vezetők és technológiai szakértők álláspontját. Fejlesztési eredményeik mellett számított a díjazottak piaci helyzete, hogy mennyire ismerik a kkv-k piacát és igényeit, valamint, hogy mennyire sokszínű termék és szolgáltatás palettával rendelkeznek.

Az OTP lett régiónk legjobb kkv-bankja Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Megtiszteltetés számunkra a Global Finance magazin újabb elismerése, amely tovább erősít bennünket abban, hogy jó úton járunk. A felelős működéssel, valamint a rendkívüli helyzetben a vállalkozói ügyfélkör zökkenőmentes kiszolgálása érdekében végzett munkával az OTP Bank hozzájárulhatott a járvány hatásainak enyhítéshez és a gazdaság élénkítéséhez" – mondta Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.

Az OTP Bank tevékenységét az elmúlt években számos hazai és nemzetközi elismeréssel díjazták.

A budapesti központú, a kelet-közép-európai régióban is meghatározó hitelintézet 11 országban, több mint 16 millió ügyfelet szolgál ki modern banki megoldásokkal; működésének alapja a stabilitás és az innováció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről