Nő került a digitális piac toplistájába

Trend, 5+1 telefonos alkalmazás nőknek, amiket érdemes használnod!, telefon, közösségi média, applikáció
Vágólapra másolva!
Elkészült a digitális piac 25 legmeghatározóbb személyiségének rangsora. A lista történetében először egy hölgy is bekerült az első tízbe.
Vágólapra másolva!

2015-ben a „Top 25 – A Legmeghatározóbb Emberek a Digitális Piacon” listájának élén a tavalyihoz hasonlóan ismét a Prezi alapítói, Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlay-Fischer Ádám állnak.

Dobogón Bánhegyi Zsófia

Második a Jófogás.hu irányítója, Palocsay-Zubor Géza, a lista történetében először pedig egy hölgy is bekerült az első tízbe, mégpedig Bánhegyi Zsófia, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója.

A digitális piac 25 legmeghatározóbb személyiségének rangsora Forrás: Marketing&Media

A toplista alapító innovátorokból, véleményvezérekből, főszerkesztőkből, topvezetőkből, e-kereskedőkből, digitális szakemberekből és tophirdetőkből, tehát a szakma legjobbjaiból állítja össze a Marketing&Média.

A lista 40 százaléka cserélődött

Az idei listán a nevek majdnem fele kicserélődött, ám vannak olyan kategóriák, ahol többen is az állandóságot képviselik az egy évvel ezelőtti állapothoz képest. Nem sokat változott tavalyhoz képest például a topvezetők élmezőnye, szinte teljesen felbolydult viszont a tavalyi lista a digitális szakemberek-tophirdetők kategóriában, ugyanis a legutóbbi top 5-ből idén csupán Ihász Ingrid, a MEC digitális vezetője képviselteti magát.

Forrás: Thinkstock

A zsűri idén úgy gondolta, hogy az alapító-innovátor szakembereknek a legnagyobb a befolyásuk a hazai digitális piacon.

Ha ugyanis megnézzük a kategória első tíz helyezettjét, abból nyolcan a teljes, huszonötös összeállításba is bekerültek.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.