Jason Statham új akciófilmje érdekelte a legtöbb magyar mozinézőt a hétvégén

A méhész
Vágólapra másolva!
Egész szépen indított a magyar mozikban Jason Statham legújabb akciófilmje: A méhész több mint 50 ezer nézővel vezeti a hétvégi toplistát. Mögötte pedig a második helyen a Semmelweis. Koltai Lajos filmje ráadásul november vége óta folyamatosan a legnézettebb 3 film között van.
Vágólapra másolva!

A Filmforgalmazók Egyesülete friss adatai szerint 55 689 jegyet adtak el a magyar mozikban Jason Statham legújabb filmjére, A méhészre, ezzel David Ayer rendezése lett a hétvége (egészen pontosan a január 11. és 14. közötti időszak) legnézettebb filmje a hazai filmszínházakban.

Töretlen az érdeklődés Koltai Lajos filmjére, a november 30-án bemutatott Semmelweis-re, amely 18 936 nézővel lett a második, és ahogy korábban megírtuk, a

felemelő magyar történelmi film nem csak 2023, de az elmúlt 5 év legnézettebb magyar filmje lett,

amikor átlépte a 200 ezres össznézőszámot (a Filmforgalmazók Egyesülete adatai szerint január 14-ig már 232 749-en látták, ami azt is jelenti, hogy jelenleg ez a hazai mozis toplista első 10 filmje között a legnézettebb alkotás).

A jelenlegi toplista harmadik helyén a vezető helyét egy hónapig tartó, december 14-én bemutatott Wonka áll, amire ezúttal 18 292-en voltak kíváncsiak.

A hétvége toplistájára A méhész mellett még két friss premier jutott fel: az Éjszakai merülés 12 263 nézővel a negyedik, Előző életek pedig 6 879 látogatóval a nyolcadik lett a január 11. és 14. közötti időszakban.