A lápkirály lánya: Daisy Ridley hazudik a férjének és menekül az apja elől

A lápkirály lánya
Vágólapra másolva!
Október 5-től látható a mozikban a nemzetközi bestseller alapján készült A lápkirály lánya című film, melyben Daisy Ridley, Ben Mendelsohn és Garrett Hedlund játsszák a főszerepeket. A filmhez most megérkezett a magyar szinkronos előzetes is.
Vágólapra másolva!

Csavaros thrillerben tér vissza a SW-filmek női jedije, Daisy Ridley. A Karen Dionne azonos című nemzetközi bestselleréből készült A lápkirály lányá-ban a 31 éves brit színésznő egy Helena nevű nőt alakít, aki számára tökéletes életet él a férjével és a kislányával egy amerikai kisvárosban. De van néhány titka, amiről sem a férje, sem a körülötte élők nem tudnak – és ahogy az az efféle történetekben lenni szokott az idill, amit ennyi hazugság terhel, nem lehet tartós.

Amikor ugyanis két életfogytiglanra ítélt fogoly megszökik egy börtönből, kiderül, hogy a nő nem árva, ahogy azt mindaddig állította magáról. Évtizedekkel korábban az anyját elrabolta egy férfi, és Amerikának arra a mocsaras területére hurcolta, ahol teljesen eltűnhetett vele a világ szeme elől. Helena tehát ott született a rabságban, és tízéves volt, amikor az anyjának végre sikerült megszöknie vele.

A fiatal nő azóta bujkál, nem akar tudni az apjáról, és nem akarja, hogy az tudjon róla. De nagyon sokszor gondol rá, és arra a szabadságra, amit a természet közelében a magáénak hitt, miközben egyre biztosabb benne, hogy az apja el fog jönni érte. Csak azt nem döntötte még el, hogy mit tesz majd, amikor szembetalálkoznak...

A Neil Burger (A mágus, Csúcshatás, Utazás a semmibe) által rendezett filmben az erős női karakter mellett a különleges, erdős-mocsaras táj a film másik főszereplőjévé válik.