A szoknyája alatt lopott plazmatévét egy nő Norvégiában

Vágólapra másolva!
Bokáig érő szoknyája alá rejtve, a combjai közé fogva lopott ki egy nagyképernyős tévét egy nő Norvégiában egy áruházból. A rendőrök először nem hitték el, de aztán kipróbálták.
Vágólapra másolva!

A nőt egy közeli buszon fogták el egy férfi társaságában, miután az oslói Elkjöp bevásárlóközpontban lévő üzlet alkalmazottja a bicegés láttán gyanút fogott, és értesítette a rendőrséget - írta a Daily Mail brit napilap.

Az ellopott készülék képátlója 42 hüvelyk, azaz 107 centiméter. A lap beszámolója szerint a romániai nő azt mondta a hitetlenkedő rendőröknek, hogy nagyon erősek a combizmai. "Kipróbáltuk a rendőrségen a női kollégákkal, és kiderült, hogy nehéz, de valóban nem lehetetlen" - mondta a helyi médiának az egyik rendőr.

A 31 éves nő jelenleg is őrizetben van, mert vizsgálják, hogy köze lehet-e más lopásokhoz is. Norvégiában máris sokan fogadásokat kötnek arra, hogy képesek-e utánozni a mutatványt, amely a legtrükkösebb lopás Skandináviában az óta, hogy 2005-ben távolsági buszok rakterébe pakolt bőröndökben utazó törpék fosztogatták a többi utas táskáit - írta a Daily Mail.