Kiírják az új Hófehérkéből a szerelmi szálat, mert nem elég befogadó

BLANCHE NEIGE ET LES SEPT NAINS - SNOW WHITE AND THE SEVEN DWARFS (1937) dessin anime animation Horizontal CARTOON
BLANCHE NEIGE ET LES SEPT NAINS SNOW WHITE AND THE SEVEN DWARFS 1937 de David Hand d'apres le conte de Wilhelm Grimm & Jacob Grimm (Les Freres Grimm) based on the fairy tales by Wilhelm Grimm & Jacob Grimm (the Brothers Grimm) COLLECTION CHRISTOPHEL © Walt Disney Productions dessin anime; animation; cartoon (Photo by Walt Disney Productions / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Rachel Zegler színésznő, aki a latin Hófehérkét alakítja az új „woke" Disney remake-ben, szidta az eredeti mesét, mondván: a Herceg egy „hátborzongató zaklató", és a karakter összes jelenete „a vágószoba padlójára kerülhet".
Vágólapra másolva!

Zegler egy interjúban vonta kétségbe a film cselekményét, szerinte ugyanis Hófehérke szerelme, a Herceg "szó szerint zaklatja őt", majd hozzátette: „ezúttal nem teszi ezt".

A színésznő elmondása alapján az emberek "egy teljesen más megközelítésű szerelmi történetre számíthatnak" majd.

A Hófehérke új változata 2024 márciusában kerül a mozikba.

– figyelmeztette a színésznő a Variety-t a tavalyi D23 Disney-rajongói expón.

– mondta, utalva arra, hogy a film a hangsúlyt inkább arra fogja helyezni, hogyan lesz Hófehérkéből „vezér".

– tette hozzá.

Nemrégiben került a nyilvánosság elé egy fotó, amelyen az látszik, hogy a "hét törpét" egy több rasszból és nemből álló, hipszterekből álló csapat játssza. A képről a Disney először azt mondta, hogy a fotók hamisak, majd órákkal később visszavonta a nyilatkozatot, és elismerte, hogy a képek valódiak, de nem „hivatalosak", így a közönség még jobban összezavarodott, mint korábban.