Járda melletti pocsolyára hasonlít az RTL Klub új celebes trash-műsora

Celebrandi RTL Klub
Vágólapra másolva!
Hétfő este – főműsoridőben – debütált az RTL Klub legújabb trash műsora, a Celebrandi. A nyolc hírességnek mondott személy a Puskás-Dallos házaspár segítségével tervezi megtalálni az igazit. Izgatottan várjuk, hogy sikerül-e nekik...
Vágólapra másolva!

Hosszú hetek óta, tűkön ülve vártuk ezt a pillanatot. Hétfő este azonban az izgalmunk a tetőfokára hágott: végre debütált a nyár legmeghatározóbb trash műsora, a Celebrandi, a Puskás-Dallos házaspár (R)andiügynöksége az RTL Klubon. Nyolc celeb vállalta, hogy ország-világ előtt megpróbálja megtalálni az igazit, ebben pedig az X-Faktor mentorokból lett szerelmespár fog segédkezni. A narrátor elmondása szerint ugyanis ők a tökéletes referencia kedvenc celebjeink számára, mert „híresek, szépek és az egyikük babát vár".

(Spoiler: nem a Petire gondolt az illető.)

Ebbe a merész kijelentésbe aligha köthetnénk bele. A Nyerő Páros 2020-as szériájának köszönhetően, azt is megtudhattuk, hogy

Puskás Peti Dallos Bogiig mindösszesen 400, de lehet, hogy inkább 500 nővel kavart.

Ugyan, a hír hallatán Bogi elszenvedett egy kisebb idegösszeomlást, mivel több millió ember előtt kell megbirkóznia ezzel az igen súlyos számmal, mindenesetre azt senki sem mondhatja, hogy Puskás Peti nem ért a nőkhöz.

A házaspár asszisztense, Dr. Love tengerimalac, a celebekhez hasonlóan, még nem találta meg a párját, ti. igen válogatósnak bizonyult a szerelem terén. Nem egy, nem kettő számára ideális szüzet bocsátottak rendelkezésére, de sajnos egyik sem ugrotta meg az általa elvárt szintet. Így Dr. Love helyzete méltón szemlélteti, milyen nehéz is ebben a rohanó, modern világban társra lelni.

Reméljük, a Celebrandi végére ő is megtalálja a szerelmet hírességeinkhez hasonlóan.

Dr. Love mellett párkeresésre adta a fejét a mokaszinos gigolócsávó, Frohner Fecóka, a celebkörben igencsak megbecsült fodrászka, akinek egyébként már két hosszú, súlyos éve nem volt komoly kapcsolata. Pozitívum a sok negatívum között, hogy legalább

a szerszáma folyamatosan bevetésre készen áll,

s mivel, az nem állapot, hogy folyton áll a bot, olyan nőegyedet keres, aki biztosítani tudja számára a szeretetet és a harmóniát.

A nemrégiben elvált, mókás zoknis Lukács Mikike olyan hölgyeményt keres, akinek csábító lehet az „általában vidám, okoskodó, tudálékos, néha fárasztó és rossz (szó)vicceket mesélő" karaktere. Peller Anna exének egyébként szuper képessége is van: arcdiagnosztikai specialista, az előtte álló pofikájáról simán meg tudja állapítani, hogy milyen betegségtől szenved. Szóval, ha az ember lánya Mikikét választja, még orvoshoz sem kell járnia.

A Celebrandi első része rém unalmas volt. Forrás: RTL Facebook

A jégszívű, traumatikus múlttal rendelkező Jázmin Viktória is – aki nemcsak szépség, hanem egyenesen királynő – a szerelmet keresi, a kalandvágyó Schumacher Vandához és a rosszfiúzsáner után koslató Danics Dórához hasonlóan. De ott van Bogdányi Titanilla is, aki megannyi filmben és sorozatban szinkronszerepet vállalt, mellette bármelyik férfi könnyedén érezheti magát Brad Pittnek.

Aki nem tudná, hogy ki az a Köcse György, magára vessen. Mondjuk mi se nagyon tudjuk, de az biztos, hogy táncművész és hogy nagyon magabiztos,

Balázs Andi úgy szopogatta volna egész műsor alatt, mint a nyalókát.

Szóval, átlag nőmércével a „jó csávó" kategóriába esik.

Papp Zsombor sorozatszínészt szintén nem ismerjük, a műsornak köszönhetően viszont annyit megtudhattunk róla, hogy személyével kapcsolatban nemcsak különc zenei ízlése kiemelkedő – kedvenc hangszere a rotációs kapa –, hanem a nők iránti ízlése is. Nagyon szereti az érett gyümölcsöket.

A nagyon, nagyon, NAGYON érett gyümölcsöket.

Elnézve a felhozatalt nem úgy tűnik, hogy az RTL Klub új műsora a nézők kedvence lesz. A Celebrandi első része rém unalmas volt, azon túl, hogy bemutatták a szerelemre vágyó – szingli – hírességeket nem történt semmi. Nem volt vicces, nem volt érdekes, de még aranyos sem. A nyolc híresség sem tűnt túl lelkesnek a hírtől, hogy olyan nőkkel és férfiakkal fognak ismerkedni, akiket a Puskás-Dallos házaspár választ ki a számukra. Az arckifejezésük lelkes izgatottság helyett inkább azt sugallta: essünk túl rajta gyorsan, aztán virítsátok a lóvét!

Szóval, Celebrandi olyan, mint a poshadt pocsolya a járda mellett, amelyben szúnyoglárvák milliói ficánkolnak kedvükre: nem túl bizalomgerjesztő és még büdös is.