Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bohár Dániel: Kidobott pénz

Bohár Dániel 888 borító jó
Vágólapra másolva!
Nincs annyi amerikai dollármillió amennyivel kezdeni lehetne valamit a magyar baloldallal. A szellemi ürességüket még a pénz sem pótolja.
Vágólapra másolva!

Ismét egy személyes élménybeszámoló következik. Ott voltam a Momentum legutóbbi kordonbontó akciójánál. Tudom, hogy már nehéz ezeket követni, mert egyiknek sincs semmi értelme, ellenben egyre szánalmasabb az egész. Annyira nem érdekli már az embereket sem ez a szenvedés, hogy a rendőrség hivatalos adatai szerint is csak 41 ember volt ott a várban. A 41 ember jelentős része a párt politikusa, a többi pedig a párt munkatársa vagyis pénzt kaptak ezért az egészért.

A baloldal a jelenlegi helyzetet úgy próbálja lefesteni, mintha valami borzasztó forradalmi állapotok uralkodnának Budapesten és egész Magyarországon. Ez nincs így, annyira nincs így, hogy a Budai Várba érkező turisták százai/ezrei értetlenül kerülgették a momentumos képviselőket, egy német pár oda is jött hozzám, hogy megkérdezze mi ez a cirkusz? Amire annyit tudtam mondani, hogy már a kérdésükben ott is a válasz. Ez cirkusz, de abból is a legalja.

Fetrengve napozó libsi forradalmárok teszik magukat szánalom tárgyává. Ami pedig az egészben a legmókásabb az a tanácstalanság. Azért el lehet képzelni, hogy milyen szellemi magasságok uralkodnak egy olyan pártban, ahol Gelencsér Ferenc az elnök, Fekete-Győr András pedig meghatározó szereplő. Ugye?

Ezek még az elektromos rollert is a zuhany alatt mossák.

A tüncinek aztán egyszer vége lett, gondolom elfogytak. 41 emberből könnyű elfogyni.

Hiába tűnik ez az egész komikusnak, sajnos valójában komoly a helyzet. Az amerikai baloldal a hazai balosokat dollármilliókkal tömi. Ezt nem én mondom, hanem Márki-Zay Péter, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje. Szóval az amerikai demokraták mindent megtesznek azért, hogy beavatkozzanak és a hazai ellenzéket felhasználva káoszt okozzanak Magyarországon. A végső céljuk az, hogy megbukjon a békepárti Orbán-kormány és itt is létrejöjjön egy háborúpárti bábkormány. Tudom, nevetséges, hogy ennek a tervnek a végrehajtását erre a baloldalra bízták, de mit csináljanak, ha nincs másik?!

Ugyanakkor nem szabad lebecsülni őket, mindent meg fognak tenni a botrányokozásért. Okosnak és higgadtnak kell maradnunk, ezektől minden kitelik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről